Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Siapa Zazali Nordin?

Kenali Zazali Nordin, IM Malaysia? Penaja anda? Pemain AdSense? Businesses coacher?

Klik untuk besarkan gambar

Profil:

Nama: Zazali bin Nordin

Alamat: Pontian, Johor

Lahir: 5 MAC 1985

Tel: 019-7479364

Status: Berkahwin

Online profile:

Klik untuk besarkan gambar
Perkahwinan

Peribadi,

 

Zazali Nordin merupakan seorang anak jati Johor adalah pemilik blog ini telah mempunyai pengalaman khusus dalam bidang keusahawanan internet bermula dari umur saya 18 tahun. Kini saya adalah seorang usahawan sepenuh masa mengunakan internet dan juga offline. Pada umur saya menjangkau 25 tahun saya sudah pun berjaya mendirikan rumah tangga. Saat saya mulai serius dalam bidang perniagaan bermula pada zaman pengajian di Universiti Putera Malaysia (UPM). Setelah habis pengajian pada tahun 2007, saya menimba pengalaman bekerja dalam bidang pengiklanan dan pemasaran sehingga sehingga awal tahun 2008.

Klik untuk besarkan gambar

Perniagaan,

 

Saya berhenti bekerja makan gaji di awal tahun 2008, sehingga kini saya giat menjalankan perniagaan melalui pemasaran internet dan perniagaan konvensional dengan serius. Pada bulan 5, 2010 saya telah menyertai HYPROBULKSMS. Sehingga sekarang saya telah berjaya beberapa kejayaan menarik dalam perniagaan HYPROBULKSMS. Saya sedia berkongsi pengalaman saya mengenai bidang perniagaan kerana minat yang mendalam dan tanggungjawab untuk membantu para muka baru dalam perniagaan ini secara online dan offline. Misi saya melancarkan blog ini adalah untuk berkongsi pengalaman peribadi berkaitan perniagaan disamping menyuntik semangat keusahawanan kepada segenap masyarakat supaya sedar akan kepentingan penstabilan Sosio-Ekonomi melalui peluang daripada HYPROBULKSMS atau apa saja perniagaan yang boleh dijalankan secara online atau offline. Selain itu saya juga ingin membuka minda masyarakat supaya menyedari kewujudan potensi pasaran yang besar dalam perniagaan HYPROBULKSMS atau apa sahaja perniagaan internet di Malaysia dan global.

Klik untuk besarkan gambar

Terima kasih kerana sudi mengenali saya, saya juga mahu mengenali anda dan kita semua akan berjaya!

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini