Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Mengenali produk Hyprobulksms

PRODUK HYPROBULKSMS, CARA DAN CONTOH PENGGUNAANNYA

NOTA: Saya menyertai perniagaan ini SEMEMANGNYA kerana berminat dengan produk yang hebat ini. Produk ini memang hebat dan sesuai kepada sesiapa sahaja yang menggunakannya. Saya menyertai perniagaan ini kerana tertarik dengan “AFFILIATE” yang saya rasakan sendiri kehebatannya. Produk bulk sms ini amat sesuai untuk digabungkan bersama perniagaan ini. Setelah anda menyertai perniagaan ini, anda akan sedar yang anda TIDAK pernah rugi, kecuali anda TIDAK MELAKUKAN APA-APA.

HyproBulkSMS merupakan satu sistem hebahan SMS Pukal (Bulk) melalui Internet. Sistem ini sangat efektif dan dapat menjimatkan masa serta wang.Sistem HyproBulkSMS ini sesuai digunakan untuk tujuan promosi, pengiklanan dan hebahan kepada kumpulan yang anda sasarkan. Anda boleh menghantar bukan sahaja SMS, malahan MMS, Wap Push, Flash Message kepada semua rangkaian telekomunikasi tempatan & antarabangsa dengan satu kadar yang rata iaitu serendah 9 sen.
SIAPA YANG PERLUKAN BULK SMS?
Perkhidmatan Bulk SMS sememangnya sangat efektif dalam proses hebahan. Ia akan memberikan advantage kepada golongan PENIAGA/PENGUSAHA misalnya, untuk memberitahu tentang produk terbaru kepada pelanggan. Pihak SEKOLAH juga tidak lagi perlu menghantar surat melalui anak-anak mereka. Melalui Bulk SMS, semua info boleh dihantar terus kepada ibu bapa dengan hanya satu klik. ANDA juga boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk jemputan majlis, ucapan hari perayaan dan SMS harian semurah 9 sen.

PAKEJ SISTEM HYPROBULKSMS
PAKEJ KREDIT SMS
 Pakej Kredit SMS yang ditawarkan oleh HyproBulkSMS:

PAKEJ A : 500 SMS = RM75 (15 Sen/SMS)
PAKEJ B : 1000 SMS = RM120 (12 Sen/SMS)
PAKEJ C : 2000 SMS = RM220 (11 Sen/SMS)
PAKEJ D : 3000 SMS = RM300 (10 Sen/SMS)
PAKEJ E : 4000 SMS = RM360 (9 Sen/SMS)
 

CARA GUNA HYPROBULKSMS

1. PHONE BOOK http://4.bp.blogspot.com/_4NSp06erDr4/SczUhOQRW_I/AAAAAAAAAJs/uT7i6XZ6zOg/s320/001.jpg  
2. STATUS SMS YANG DIHANTAR http://2.bp.blogspot.com/_4NSp06erDr4/SczU4mHRlrI/AAAAAAAAAJ0/NobQn5fr5U0/s320/002.jpg
3. SMS REMINDER
http://3.bp.blogspot.com/_4NSp06erDr4/SczVNnEWRVI/AAAAAAAAAJ8/5H6a9RTVq0o/s320/003.jpg
4. MENGHANTAR SMS
http://2.bp.blogspot.com/_4NSp06erDr4/SczVcG9jouI/AAAAAAAAAKE/AYJkTLjic24/s320/004.jpg  
5. MENGHANTAR BUSINESS CARD
http://4.bp.blogspot.com/_4NSp06erDr4/SczWf1TWdKI/AAAAAAAAAKM/KkPtQdmz4RY/s320/005.jpg
Anda Boleh Melihat Demo  Sistem Ini Secara Live Di: http://www.hyprosms.com/bulksmsv2/
http://www.kumpulan-usahawan-muslim.com.my/login.gif
Username : amiepower2
Password : 123456

Mari mengenali hyprobulksms


Salam bahagia semua, semoga anda sihat dan ceria Selalu. Artikel ini berkenaan apa itu produk Hypro Bulk SMS. Biar anda tahu apa sebenarnya produk yang dipasarkan oleh syarikat Hypernet Resources.
Ramai yang call saya berkenaan Hypro ni, pertanyaan mereka menjurus kepada hyprobulksms review atau produk.
Ok, biar saya terangkan... kita start... ready...
HyProBulkSMS menyediakan satu sistem SMS secara online yang cukup mudah, praktikal dan efektif. Sistem yang dikenali dengan BULK SMS ini cukup berguna kepada individu mahupun organisasi syarikat atau sesiapa sahaja yang amat memerlukan SISTEM SMS ini dalam menyampaikan pelbagai maklumat.

Sistem ini juga di sokong oleh semua syarikat utama Telekomunikasi di Malaysia dan juga beberapa syarikat telekomunikasi luar negera. Penggunaan sistem ini amat mudah dan mesra, kerana TIDAK MELIBATKAN PENGGUNAAN SEBARANG SOFTWARE, HANYA PERLU INTERNET SAHAJA ! KAMI SEDIAKAN SISTEM, ANDA SEDIAKAN NOMBOR TELEFON... ITU SAHAJA!!

APAKAH KEPENTINGAN SMS?
Sistem kami ini di gunakan dalam bentuk BULK SMS. BULK SMS ialah satu cara menghantar SMS dengan hanya sekali KLIK kepada beribu penerima dalam masa sesingkat 30saat. Menarik ya! Satu KLIK, beribu orang menerima SMS anda ! Hanya menggunakan WEBSITE yang dihubungkan dengan internet sahaja anda boleh menghantar beribu SMS!
Umum mengetahui bahawa khidmat SMS amat penting pada hari ini. KEMAJUAN TEKNOLOGI telah memaksa ramai pihak untuk menerima dan menghantar sesuatu maklumat dalam kadar yang singkat.


Antara keperluan SMS yang selalu digunakan adalah untuk:
- Jemputan Majlis Kahwin/ Majlis Kenduri
- Khidmat Pelanggan seperti SMS maklumat terkini / perkembangan / promosi
- Ucapan hari perayaan

- Peringatan seperti mesyuarat
- Promosi ahli / barang / perkhidmatan
- Kegunaan untuk perniagaan MLM, Promosi Produk,Perniagaan dan banyak lagi...
Anda perlu ketahui bahawa sebanyak 9.5 bilion SMS dengan purata RM5 bilion dihantar pengguna telefon bimbit di Malaysia sepanjang 2004. 3.4 bilion pula direkod sehingga suku pertama tahun 2005. Satu jumlah yang begitu besar dan ia juga menunjukkan penggunaan SMS amat penting pada hari ini. Namun, adakah harga satu SMS dihantar berbaloi?.
Dengan sistem BULK SMS ini, anda mampu berjimat banyak perkara!

SISTEM DAN KELEBIHAN BULK SMS:
HyProBulkSMS hanya menjual ONE WAY SMS sahaja. Ini kerana 2 WAY SMS memerlukan lesen daripada kementerian dan prosesnya agak leceh. Dengan ONE WAY SMS ini anda masih lagi mampu menggunakan nya untuk menghantar SMS ke individu tertentu, rakan, saudara dan ia juga mampu di gunakan untuk pelbagai kegunaan.
Hanya perlu komputer yang disambung internet, mempunyai data nombor telefon untuk dihantar, dan jumlah credit yang mencukupi. Kemudian, dengan sekali KLIK sahaja, SMS anda telah dihantar dengan pantas sekali. Anda juga boleh download cara-cara manual penggunaan sistem HyProBulkSMS ini.


Ini adalah kelebihan dan ciri-ciri BULK SMS ini:
- SMS Branding (Guna nama anda sebagai ID penghantar)
- SMS Delivery report.
- Personalized SMS
- Multilanguage SMS (Chinese text, Arabic …)
- Send Long SMS (lebih 160 patah perkataan )
- Send MMS
- Send Business Card
- Send Flash SMS / Blinking SMS
- SMS Reminder / Scheduler

- Personal Phone book
- SMS Status report and Campaign report
- Mobile number grabber (Software mengumpul nombor telefon)
- Text2Speech (Tukar ayat ke suara menggunakan MMS-WAP Push)
- Character counter


Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini