Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Tips Bagaimana Hendak Menjadi Seorang Super Affiliate Melalui Lima Langkah Mudah?

Apa yang anda perlu lakukan untuk menjadi seorang super affiliate? Adakah perlu bermula dengan modal yang tinggi?
Adakah perlu mengikut personal coaching yang berharga ribuan ringgi? Sebenarnya ia adalah subjektif.

Terdapat banyak cara untuk menjadikan diri anda seorang super affiliate. Lain orang lain caranya. Namun, tidak salah untuk kita ikut formula mereka yang sudah berjaya.

Di bawah adalah lima langkah yang boleh anda ikut untuk menghasilkan jualan yang banyak. Namun, sebelum anda mencuba trik ini, anda perlu ada blog dan senarai emel anda yang tersendiri.

Jika anda bijak, anda boleh tweak teknik ini dengan menggunakan konsep yang sama tetapi pada platform yang berlainan seperti FB Fan page dan sebagainya.

1. Pilih produk affiliate untuk di promosikan.

Pilih produk berdasarkan niche website dan juga senarai emel anda. Untuk menjana wang melalui affiliate, apa yang anda perlu perhatikan adalah kualiti dan harga produk tersebut. Pilih produk yang berkualiti dan mempunyai harga yang berpatutan.
Dengan adanya dua kombinasi ini, produk anda ,akan lebih mudah untuk terjual.

2. Cipta bonus bagi produk affiliate anda

Untuk pengetahuan anda, kadangkala pembeli membeli produk dari link anda adalah di sebabkan bonus-bonus yang anda beri pada pembeli jika mereka membeli dari anda. Oleh, bonus yang anda hendak beri hendak menang dari segi kuantiti dan kualiti. Jangan beri bonus berbentuk syok sendiri. Pemberian bonus adalah untuk pelanggan yang membeli dari link anda jadi anda perlu pandang dari sudut pandangan mereka.

Jika boleh kumpulkan sekurang-kurangnya lima jenis bonus untuk memikat pembeli untuk membeli dari link affiliate anda. Pastikan juga bonus yang anda hendak beri itu sentanding kualitinya dengan produk yang anda hendak jual itu.

3. Tulis post berkenaan dengan bonus anda di blog.

Sekarang tulis pra jualan bagi produk affiliate anda beserta dengan tawaran-tawaran bonus dari anda di blog anda sendiri. Review melalui blog adalah satu landing page yang agak bagus. Pra jualan anda boleh di tulis mengikut susunan di bawah

• Pengenalan pada produk affiliate.
• Kelebihan produk tersebut.
• Tawaran bonus dari anda.
• Faedah bonus anda
• Sense of urgency.

4. Hantar update blog anda pada senarai emel anda.

Sekarang anda gunakan pula senarai emel yang anda ada. Hantar link bagi blog update anda ke senarai emel anda.

5. Follow up dengan senarai emel anda.

Sentiasa follow up sebanyak dua tiga kali sekurang-kurangnya berkenaan dengan bonus-bonus yang anda beri.



Semoga bermanfaat.

 

Kredit

 

101 ulasan:

Mr Laici said...

wahh.. nice tips.. terima kasih berkongsi


Entry Terbaru: Blog Writing Tips For Coming Up With and Making Better Content

kami said...

erm.. terima kasih atas perkongsian

Entry: http://www.gadjetshops.com/finance

Business Finance said...

Aku...sampai sekarang masih tak berjaya dalam program affilaite,sebabnya aku lebih fokus jadi pemain adsense

rotu.usm said...

Salam kepada semua...nak mintak izin admin nak tumpang promosi perniagaan boleh tak... boleh la klik sini...terima kasih...peace

max said...

tips yg berguna.trimasih

Zik said...

kebanyakan orang suka dengan bonus...

Nifty direct said...

Online Stock Market Trading

you have mentioned very useful and profitable message message for us
Thanks
Share Market Tips

phentermine said...

Phentermine.....

A nice post thanks for sharing.....

http://www.PhentermineHome.com/

Anonymous said...

Kepala hotak mangkuk ayun lu hyprobulksms

Anonymous said...

sms lu kepala hotak lu mangkuk ayun sms bulk

Anonymous said...

mangkuk ayun kepala hotak bulk sms tibai duit orang lu mangkuk ayun kepala hotak kata bagus , haram jada lu mangkuk ayun tibai duit orang tidak selamat dunia akhirat , di dunia lu mangkuk ayun kepala hotak dapat balasan kepala hotak mangkuk ayun

Siti Mel said...

Info yang bagus, leh try wat affiliate lak..

galaxyniche said...

Thanks for the info..

JinsBond said...

Hyprobulksms ni kureng power la skrg

kami said...

wah.. terima kasih atas perkongsian nie..

http://law-suit-loans.com/

ftrmohd said...

info yang baik bagi mereka yang baru bejinak-jinak dengan IM.

Izuddin said...

Tips buat duit yg best.. Huhu mmg kena rajin cket nk buat duit online ni.. Thanks

hdn952 said...

Satu penjelasan yang baik..tapi untuk person yang baru dalam dunia IM..perlukan lebih banyak pendedahan.anyway.thanks bro for the info..free dictionary - http://cloakedlink.com/usgiaxlcdl

brohai said...

terima kasih untuk info yang berguna.teruskan bro.

TipsZones said...

Tips yang bermanfaat, boleh diaplikasikan untuk menjadi super affiliate yang lebih berjaya. Thanks

iridz said...

terima kasih sifu. nanti bila dah berjaya, aku bagi testimoni.sekarang, masih lagi merangkak belajar.insyallah..

free travel tips said...

tip 1 dan 2 merupakan teknik killer utk dapatkan hasil affiliate dengan cepat. thanks kepada tuan blog kerana sudi kongsikan ;p

stiejaa said...

info nie memamng berguna tuk pengiat affilete

aitor said...

tips yang bagus dan berguna skali..

OneMalaysia said...

Bagus tips nih..nk berjaya dgn affiliate kena ada ilmu..xder ilmu susah juga rasanya..tmbh lg kalu kurg usaha..

Anonymous said...

kurang keyakinan... blum pernah mencburi bidang ni.. klau x memerlukan modal yg besar atau ada tenaga pengajar yg sgup yunjuk ajar dgn betul mgkn keyakinan tu ada kot..

kayrol said...

tips yang sangat sangat berguna pada saya..

rizqan said...

tips dan info berguna kepada semua....

Mervyn said...

Tips yang menarik dan padat dari Masta. Teruskan Usaha!

icedroid said...

info ni memang berguna. terima kasih kongsi ilmu masta.

shopobsess said...

info dan tips2 yg menarik...thanks for sharing..

khai said...

saya follow ajaran tok guru :)

abesyah said...

wah..menarik...terima kasih sifu..

Mr Blast said...

tips yang sangat berguna dari sifu, tapi perlu explore untuk mendapat lebih lagi

infotenet said...

satu info yang sangat bagus..boleh la apply kat web sendiri nnt..apa2 pun, semoga web owner dapat kekalkan rentak berterusan bg ilmu yang bermanfaat..

exdreadlock said...

Lagi rajin kite promote affilate, lagi ramai follower.

annisa said...

salam sifu zazali..

terimakasih share salah satu ilmu2 IM yg dpt menambahkan lg pengetahuan dlm IM yg sgt luas
ini.. [internet marketing]

:)

Tips Onlines said...

kena belaja dari bro nie, bro boleh tolong tunjuk ajar

eddie said...

dah lama nk try benda alah nie...mana la tau ada rezeki...tp xpenah menjadi

Farlinda said...

Terima Kasih tips...

Harry said...

tips dan info berguna kepada semua....

Bring Me Info said...

nice info about affiliate..tq :)

ebizon9 said...

usha2 info affiliate tp belum jg dapat diaplikasikan. walau apa pun thans anyway sifu..

MyMazanMall (3M) said...

tips yang menarik..tq

Izuddin said...

Saya paling setuju bila tuan sebut pasal cipta bonus untuk dapatkan sale. Mmg teknik yg paling berkesan bagi saya..

mohamad sarhan said...

sarhan
http://sarhan87.blogspot.com/
then i knoe!! tqtqtq

Ano said...

tips yg amat bgus sekali...

Ano said...

perkongsian yang menarik..thumbs up

afi said...

betul menarik..tp, x ramai yg bole praktikkn dgn betul2 berkesan.

Mazuhan said...

Saya pernah buat dapat jualan yang agak lumayan juga berpandukan tips yang diberikan. Terima kasih tuan ...

Ome said...

Tips yang bagus tentang super affiliate. Yang penting ialah mailing list juga perlu yang berkualiti, supaya mendapat jawapan yang positif kepada emel anda.

felicia said...

A nice post thanks for sharing

Haziq said...

Terima kasih for the tips bro.. sgt berguna

Mat Din said...

Menarik.. tpi selalu fail time nk promote.. tak ada org layan.. kadang diorang buang link aff kite.

zul said...

wah, info yg mmg menarik..
tapi lmbt tahu..
anyway, good job bro.. :)

Cput said...

Info yang bagus, leh try wat affiliate lak..leh gak wat duit belanja

Thisourinfo said...

info yang mnarik.. thanks for sharing..

nazerin said...

nice sharing....

berguna utk IM macam saya...

tq admin...

alex said...

nice tips...

thanks sbb share...

berguna utk saya...

shah said...

nice tips tuan...

keep it up...

hidayat said...

tips yg bagus bagi nubie mcm sy ni..
tq tuan..

anip said...

kalau kena cara memang berkesan tips ni..TQ tuan

anip said...

kena tgk komisen dulu baru join

botakilmu said...

Terima kasih sbb share. Blh jadi inspirasi penaik semangat ni:)

arash said...

tip yang sangat berguna...thanks

sofea said...

nice tips...tq

melly said...

pkongsian yg sgt berguna

jutawan muda said...

tq atas perkongsian tuan...
tips yg bermanfaat...

hubtips said...

terima kasih atas perkongsian tuan...sgt2 berguna...

MakeMoneyOnline said...

Terbaik tips ini.. Terima kasih tuan blog :)

mnazman said...

Terima kasih tuan... informasi yang sangat bagus... teruskan share ilmu nya ya...

m_izuddin said...

Saya juga bercita-cita untuk menjadi super affilate macam tuan satu hari nanti!
Cara Menurunkan Berat Badan Cepat

suziela hashim said...

terima kasih kawan...

azeem said...

nice sharing... tips yg berguna...

Harimau Malaya said...

Terima tuan Zazali, jasamu tetap dikenang..

eddie said...

boleh terangkan sikit pasal hyprobulksmm nie..ape ke bende nye ni?

master slave said...

banyak tips dapat di kutip dari blog ini..tunjuk ajarku sifu

yusri said...

T.kasih atas perkongsian.

Fadly said...

Terima kasih tuan.info yang sangat berguna untuk newbie macam saya ni

Online Tips Info said...

Dah lama saya mencari info-info berkaitan dengan buklsms ini...alhamdulillah saya dah menjumpainya, dan banyak maklumat yang dikongsikan...terima kasih

Salahuddin said...

thanks for the sharing..good info..

Biomedical Science said...

Nice info, thanks for sharing this

Law Boon Kiat said...

tips tidak ditelan zaman

Ellen said...

Thanks for nice tips info for affiliate topic

hafizi said...

infor yang sgt berguna bagi penggiat affiliate, yang penting kene apply, bru nmpk hasilnya..

mohd amir afiq zakaria said...

nice sharing

Maulana Arif said...

sye pon bcita2 nak affilate one day nnti sekiranya diizinkan Allah..ape2 pon sila la lawat http://lepasanspm2013.blogspot.com/ utk support backlink dri korang..trime kasih

Alfa said...

Nice sharing!! Tq tuan

ohsemm! said...

ohsemm d'oh...post yang menarik! teruskan post entry2 yang ohsemm lagi ya..jom ke ohsemm.com untuk berita dan isu hangat dalam dan luar negara

kamarulizar khalid said...

menarik juga teknik ni, terima kasih kerana berkongsi.

Jam.eli said...

Satu perkongsian yang sangat bermanfaat. Semoga kita berjaya!! Tahniah Tuan Zazali.

Adrian said...

Sangat berguna! Sangat bermanfaat Tips Super Affiliate ! keep it up!

easylife said...

Nice to follow your tips! (^_^)

etravellingtips said...

terima kasih atas perkongsian saudara..Ianya sangat bermanfaat

Ahmad said...

terima kasih atas perkongsian yang berguna ni.

Nizam said...

Baby Shop Malaysia

Moer said...

Article yang menarik! Terima kasih for sharing.

Devy Mitchel Edwin said...

Sangat baik perkongsian ini. Menjana pendapatan daripada internet kini tidak sesukar yang disangka. Terima kasih atas perkongsian ini..

Devy Mitchel Edwin said...

Kalau seseorang itu menetapkan kerjayanya sebagai usahawan internet, perniagaan affiliate merupakan perkara yang wajib dijalankan.

rani ramli said...

bagus tips ni, boleh diamalkan

dynasty kingdoms said...

http://dynastykingdom.com

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini