Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Kajian niche

Apakah yang sering disebut oleh IM selama ini sebagai "kajian niche"?

28 ulasan:

Xmen said...

kajian nichi tu yg sy plg pnin hu2

freaks said...

Memerlukan ulangan sehingga mahir. mulakan langkah satu berulang2..dan tambah dengan langkah seterusnya jika sudah terasa langkah yang pertama itu sudah mahir. ;D

Man said...

aku penah wat kajian niche nih gak tp separuh jln jek...pening n xdapat nk fokus..so, better follow panduan yg ada je..kalu x mmg confirm x jd ape...

Izuddin said...

Kalau pandai kaji niche mmg masyuk la duit :) hehe

topijerami90 said...

bro boleh ajar tak cara membuat kajian niche 2?

exdreadlock said...

Antara tempat yang kite boleh cari niche adalah di google trends.
Kat sini kite taip je apa2 keyword yang kite nak,kemudian google akan display keyword dan nilainya.

FreeBigMoney said...

Keyword ni mudah untuk dicari. Cuba cari website ranking tinggi di Alexa mengikut kategori website yg kita mahu. Kemudian view source code & cari keyword dlm meta tag website tersebut. Mudah bukan :)

loadtips said...

susah la nak faham pasal niche ni. xde cara yang paling senang ke?

deen said...

kalau pakai google keyword tool, boleh dapat x niche yg cantik2?

bizboy said...

macam mana nak tahun niche tu hot ke x?

itdecade said...

Kalau ada step by step tutorial cmne nk kaji niche, lg bagus...skdr pandangan...

anip said...

kajian niche penting supaya kita dapat fokuskan kepada sesuatu topik yang lebih detail

hubtips said...

maksudnya lebih fokuskan satu topik tu dgn lebih detail..kalau tak silap saya..

AZMAN NETWORK said...

Terima kasih tuan... informasi yang sangat bagus... teruskan share ilmu nya ya... http://cometips.com/travel

AZMAN NETWORK said...

kalau pakai google keyword tool, boleh dapat niche yg bagusss..
TIPS MANTOOOPPP!!!!

Iz said...

kalo ikut pemahaman saya, Niche ialah sasaran y lebih kecil didalam sasaran yang kecil

Example:

kate kunci ialah : cara bertinju
niche ialah : cara bertinju untuk wanita, cara bertinju untuk wanita tua dan lain2..

kucha lana said...

kadangkala macam niche ni macam mengokong idea kita untuk bebas menulis...tapi ia penting untuk stabilize blog kita dimata google

Melayu boleh

master slave said...

niche berkait rapat dengan keyword...niche ini akan mengikut keyword kita...

RahmanZarimm said...

tip yg baik ...semoga anda berjaya.

racthman
deejaykampong.blogspot.com

yusri said...

Kajian keyword sebenarnya boleh dikatakan sebagai lanjutan daripada kajian niche (pada pendapat saya). Kajian keyword selalunya dibuat untuk menentukan berapa banyak carian yang dibuat untuk sesuatu keyword setiap bulan dan seterusnya untuk memudahkan blogger menyasarkan keyword yang menguntungkan. Kajian keyword juga penting untuk tujuan SEO sesebuah blog.

Hafizi said...

Kajian niche sgt penting bg IM. Sini lah penentu sama ada niche yg kita masuk tu berbaloi atau tidak. Sekarang pun dah banyk otai2 yg ajar basic utk buat kajian niche, rajin2 google ye =)

mfm said...

banyak cara nk buat kajian

kalo org tu bnyk masa buat manual

kalo x bnyak masa dan ade modal upah org

zul 100 Tips said...

terima kasih di atas pengkongsian

Moer said...

Kalau niche tu bermakna kita dah kurang persaingan & tingkatkan pendapatan.

din said...

Niche.. memang topic yang susah..

Devy Mitchel Edwin said...

Kajian niche harus dibuat untuk mendapat hasil yg lumayan..

zainal ahmari said...

niche.. niche.. mmg susah mencari niche yg terbaik

matacamey said...

ape beza dgn kajian google trend?

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini