Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Teknik pemasaran MLM, jana trafik

Teknik menjana trafik atau pengunjung bukanlah suatu yang mudah, dan jika tidak menggunakan teknik yang betul sudah pasti ianya sukar.

Teknik pemasaran MLM adalah sangat penting untuk difahami sebelum anda membuat keputusan untuk menyertai perniagaan Multi-Level Marketing. Ramai lagi yang masih belum berkesempatan untuk mempelajarinya. Walaupun HYPROBULKSMS bukanlah perniagaan MLM, saya rasa tidak ada salahnya untuk saya berkongsi idea yang tidak seberapa ini kepada para usahawan MLM. Inilah "Teknik Pemasaran MLM" menurut pandangan peribadi saya.

Salah satu medium terbaik dan kaedah pemasaran yang paling berkesan adalah mempromosi perniagaan MLM anda melalui internet. Pada mereka yang telah sedar akan peluang yang luas ini sudah pasti tidak akan melepaskan teknik pemasaran MLM ini. Walaubagaimanapun kaedah pemasaran ini bukanlah suatu yang senang dilaksanakan oleh usahawan yang dahagakan kejayaan. Teknik pemasaran MLM menggunakan medium internet sentiasa bergantung secara kritikal dengan pengguna internet iaitu trafik pengunjung. Tanpa melaksanakan kaedah pemasaran yang betul untuk menjana trafik ke laman web atau blog perniagaan MLM mereka, amatlah sukar untuk melihat kejayaan seperti yang mereka harapkan.

Kesimpulan untuk melaksanakan teknik pemasaran MLM secara online ini adalah semakin tinggi jumlah trafik yang mampu anda jana ke laman web MLM anda, semakin tinggi kadar peluang untuk membina rangkaian (network) perniagaan MLM anda terus berkembang. Teknik pemasaran ini juga amat bertepatan jika menjalankan PROGRAM HYPROBULKSMS juga. Kejayaan hyprobulksms berkait rapat dengan rangkaian walaupun program hyprobulksms adalah program affiliate dan bukan MLM, ini kerana plan pemasaran program affiliate hyprobulksms yang hebat.

Ok, berbalik kepada teknik pemasaran MLM di internet, bagaimana untuk kaedah menjana trafik? Saya akan kongsikan kepada anda beberapa teknik menjana trafik yang efektif yang biasa saya gunakan. Sila teruskan pembacaan ini.

  • Membuat blog untuk perniagaan MLM - Kaedah pemasaran ini akan jadi lebih memudahkan usahawan MLM kerana boleh meletakkan terus link berkaitan perniagaan MLM mereka di blog tersebut. Melalui blog post juga mereka dapat menulis review perniagaan mereka. Selain itu boleh juga menulis entri yang bermanfaat kepada pembaca dengan gaya penulisan yang santai.
  • Penulisan artikel - Anda boleh tulis apa sahaja arikel bermanfaat kepada pengguna dan hantarkan di forum-forum dan artikel direktori, kemudian selitkan URL laman web perniagaan MLM anda di bahagian akhir artikel tersebut. Jika ada yang terpikat dengan penulisan anda, tentu mereka akan menuju ke laman web anda.
  • Bina senarai opt-in - Kaedah ini adalah yang terbaik untuk mendapatkan trafik yang tetap. Hanya perlukan proses penukaran maklumat nama dan email pembaca kemudian memberi mereka suatu yang amat berguna secara percuma. Mereka pasti akan ingat dan akan kembali ke laman web tersebut. Kaedah pemasaran yang sama juga untuk membawa mereka yang telah menjadi subscriber anda ke laman web anda dengan cara menerbitkan newsletter dalam bentuk siri autoresponder follow up ataupun broadcast email.

Inilah sedikit sebanyak teknik pemasaran MLM yang biasa saya gunakan. Saya harap ianya juga berguna untuk anda semua. Terima kasih

6 ulasan:

freaks said...

ilmu yang bermanfaat. terima kasih atas perkongisan.. ;D

Azfar Raez said...

Perlukan lebih banyak ilmu tentang ini! Terima Kasih.

kystarnews.blogspot.com

arash mikael said...

tq bro atas perkongsian ni...

suraya said...

ilmu yg bermanafaat utk dilakukan...terima kasih

AZMAN NETWORK said...

Terima kasih tuan... informasi yang sangat bagus... teruskan share ilmu nya ya... Walalala Tipsss!!!

Moer said...

Terima kasih diatas kongsian yang bermanfaat ini.

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini