Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Tips pemasaran affiliate yang digunakan oleh super affiliate

Teknik pemasaran affiliate, seperti yang pernah saya sampaikan dalam entri blog sebelum ini yang mana pemasaran affiliate adalah salah satu cara termudah untuk mula membuat duit di internet dengan menyertai program affiliate hyprobulksms atau apa sahaja. Oleh kerana itu telah muncul sebab mengapa orang sering mencari program affiliate terbaru seperti hyprobulksms contohnya, teknik pemasaran terbaru yang paling efektif untuk dilaksanakan.

Hal ini amat relatif dan mudah untuk memulakannya kerana anda tidak perlu membuat produk apapun, Anda tidak perlu menulis surat jualan, dan anda tidak perlu bimbang tentang persediaan dan penghantaran. Yang perlu anda lakukan adalah memilih sebuah produk. Anda hanya mempromosikan mereka dan mendapatkan komisyen affiliate tersebut. Untuk pengetahuan anda, produk hyprobulksms mendapat sambutan luas kerana teknik pemasaran ini.

Oleh itu, terdapat ramai orang yang masih sukar untuk membuat wang atau menemui cara buat duit mudah dengan pemasaran affiliate. Alasannya adalah kerana banyak orang tidak tahu bagaimana untuk melakukan semua pemasaran itu meskipun dengan kebaikan produk yang terdapat di internet atau produk fizikal untuk promosi, mereka tidak mempunyai pengetahuan ini.

Pada artikel ini, saya akan mendedahkan 3 tips pemasaran affiliate super yang dijamin akan membuat keuntungan wang jika anda menerapkannya dengan betul. Pelbagai program dan produk sesuai menggunakan tips pemasaran internet yang bakal saya dedahkan ini, bukan hanya untuk program affiliate hyprobulksms sahaja hehehe...

Ok, tanpa buang masa anda membaca entri blog ini lama-lama, saya akan menerangkannya sekarang juga.

Tips pemasaran super affiliate atau super affiliate marketing tips # 1: Buat Ulasan atau create a review page

Hal ini dikenali sebagai pra-jualan atau pre-selling. Ini melibatkan membuat laman web atau blog di mana anda akan melakukan review dari produk yang anda promosikan sebelum menghantar mereka melalui melalui pautan affiliate atau link affiliate anda.

Pada halaman ulasan anda, pastikan anda mengungkap dengan jelas bagaimana produk ini telah membantu tidak hanya anda, tetapi juga banyak orang lain. Tetapkan dengan jelas mengenai manfaat produk dan cuba mencuit orang-orang dalam suasana hati berkehendak untuk membeli sebelum mereka pergi ke produk yang mereka promosikan. Sebagai contoh untuk produk yang saya cadangkan ialah sistem hyprobulksms tentang kecanggihan sistem penghantaran SMS pukal serta kelebihan dan kebaikannya. Tidak tertakluk kepada hyprobulksms sahaja. Gunakan teknik ini untuk produk anda sendiri ok...

Dengan teknik pemasaran affiliate ini, akan membantu dalam meningkatkan penukaran anda mengenai pengunjung atau prospek seterusnya menjadi pembeli.

Tips pemasaran super affiliate atau super affiliate marketing tips # 2: Buat Laman Squeeze

Laman squeeze sebenarnya bermaksud adalah laman web yang didedikasikan untuk menangkap nama dan alamat mel dari pengunjung. Saya yakin anda telah menemui mereka sebelum ini dalam entri blog yang saya tulis dalam - Teknik membina senarai pemasaran affiliate. Anda boleh menggunakannya untuk mempromosikan produk orang lain juga.

Yang perlu anda lakukan adalah untuk membuat laman dengan tajuk dari produk yang anda promosikan. Hal berikutnya adalah dengan menggunakan sekitar tiga hingga lima manfaat utama seperti yang digunakan pada laman utama program affiliate anda. Tempatkan semua isi penting ini di bawah tajuk anda dan kemudian meletakannya dalam bentuk yang sesuai dan serasi.

Ketika orang memilih ke autoresponder anda, pastikan anda menghantar mereka ke produk yang anda mempromosikan melalui link affiliate anda. Sila pastikan yang anda anda mempunyai sekitar lima hingga tujuh email siap sedia untuk menghantar mesej dan melakukan tindakkan susulan atau follow-up supaya sampai ke peti email pelanggan anda untuk mengingatkan mereka tentang tawaran tersebut apabila mereka membuka email mereka kelak.

Tips pemasaran super affiliate atau super affiliate marketing tips # 3: "Merasuah" bakal pelanggan anda

Pertamanya tolong jangan salah faham dengan istilah yang saya gunakan ini. "Menyuap" pengunjung dan pelanggan anda dengan produk sejenis atau setanding dengan produk program affiliate yang anda pasarkan adalah cara yang bagus untuk meningkatkan tahap penukaran pengunjung kepada pembeli anda. Jika anda mempunyai produk, anda boleh menawarkan secara percuma jika mereka membeli produk melalui link affiliate anda, teknik pemasaran ini juga dikenali sebagai teknik memberi bonus. Percaya atau tidak, ada pelanggan yang membeli hanya kerana mereka mahukan produk bonus sahaja?.

Tetapi, jika anda tidak mempunyai produk anda boleh membeli private label rights product atau produk PLR. Setelah anda mendapatkannya, sila berikan ianya secara percuma kepada pelanggan atau pembeli anda.

Walaubagaimanapun, tips pemasaran super affiliate ke 3 ini agak sukar dilaksanakan jika anda menjual sistem hyprobulksms kerana hampir tiada produk lain yang setanding, tetapi program hyprobulksms ada sesuatu yang tidak mungkin ditolak oleh bakal pelanggan anda seperti plan pemasaran hyprobulksms yang ditawarkan amatlah suatu yang dicari-cari selama ini. Percayalah, mereka tidak akan menolaknya.

Setiap tips pemasaran internet yang diterangkan di atas sememangnya telah terbukti berkesan selama bertahun-tahun dan masih digunakan sehingga sekarang oleh ramai Super Affiliate Marketer. Anda hanya perlu memperhalusi tips ini dan mula menggunakannya, yang pasti dengan tips pemasaran ini akan membuatkan pemasaran affiliate anda akan berhasil dan berjaya.

Sekian sahaja untuk kali ini, semoga kita berjumpa pada entri yang akan datang. Sebelum tu anda bolehlah menyertai program affiliate hyprobulksms bersama saya, saya akan membimbing anda supaya berjaya mendapatkan RM1500 sekurang-kurangnya dalam minggu ini juga dan mungkin lagi lebih mengikut keseriusan anda, pasti berhasil. Saya tunjukkan caranya ada decide. Ini adalah tawaran saya!... hehehe cukup menarik bukan?

Terima kasih.

4 ulasan:

Zikri Husaini said...

banyak tips nie... kena belajar dengan sifuew hyprobulksms..

sharemalaysia said...

Mana ada bro,.. pengalaman yang tak seberapa ni dari simpan baik kongsikan sesama

Freak Tips said...

Penerangan yang telus dan matang.. Tolong.. tolong teruskan memberikan tip2 dan trik.

Super Affiliate said...

Terbaik dari ladang,tahniah atas kejayaan dalam hyprobulk....

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini