Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Hyprobulksms, pilihan affiliate anda

Rasanya bukan lagi sesuatu yang rahsia, apabila seseorang yang ingin menyertai perniagaan online akan memulai dengan AFFILIATE. Sudah menjadi sesuatu yang wajar dan kebiasaan apabila kita, sebagai permulaan dengan perniagaan internet akan dengan rela membeli beberapa PRODUK INFORMASI berupa Ebook, yang nantinya akan dimuat turun dan kemudian mendapatkan link affiliate supaya boleh menjualnya kepada pelanggan yang ada di senarai email atau para kenalan anda. Selalunya memang begini, HYPROBULKSMS juga ada LINK AFFILIATE yang memaparkan ID yang berbeza untuk setiap agen jualannya.

HYPROBULKSMS, bukan sesuatu yang patut dikritik apalagi malah dikatakan HYPROBULKSMS HARAM di dunia perniagaan internet kerana hyprobulksms adalah program affiliate juga!, namun banyak juga nama-nama besar USAHAWAN INTERNET MALAYSIA tersungkur di dunia PERNIAGAAN INTERNET kerana menjual produk informasi dalam bentuk Ebook yang banyak mengecewakan pembelinya.

Jika anda menyertai sesebuah program affiliate, biasanya akan dapat melihat sebuah TESTIMONI yang jujur dari pembeli produk dari kroni si penjual. Berbekalkan banyak PROGRAM AFFILIATE yang sudah anda ikuti (dengan membelinya, sudah tentu), seseorang daripada kroni USAHAWAN INTERNET tersebut sering kali mengatakan kesempurnaan dan kelebihan, kemudian keberkesanan dan mainan minda mengenai kerugian jika anda tidak membeli produk informasi atau ebook tersebut? Mengapa anda mesti tetap membeli? Anda teruja? Anda takutkan kerugian yang sebenarnya tidak berlaku pun sekiranya tidak membeli. Mungkin ada yang benar, atau mereka yang menipu? Tetapi HYPROBULKSMS PENIPU memang tidak pernah berlaku! Ebook penipu memang banyak! Usahawan internet penipu pun ramai!.

Saya membantu sesiapa sahaja dengan via Yahoo Messenger saya mengenai langkah-langkah mempromosikan sebuah laman web tau BLOG PERNIAGAAN. Selalunya cukup panjang dan lengkap strategi yang saya ajarkan menggunakan YM, mulai dari TEKNIK PEMASARAN yang menggunakan Search Engine Marketing dan Social Media Marketing sampai tahap strategi PEMASARAN INTERNET yang menggunakan medium pengiklanan percuma dan juga berbayar di internet yang biasa boleh digunakan untuk memasarkan produk yang kita miliki dengan website atau blog. Lihat sahaja berapa banyak laman web dan blog yang terpapar di keputusan enjin carian dengan kata kunci HYPROBULKSMS dan anda akan faham kepentinganya, anda boleh menilaikannya sendiri kebenaran kata-kata saya ini. Hakikatnya, ramai yang berlumba-lumba menggunakan internet sebagai medium pemasaran affiliate yang mereka sertai, contohnya ialah PROGRAM HYPROBULKSMS.

Tidak lama sebelum ini, kebanyakkan USAHAWAN INTERNET masih menggunakan AFFILIATE LINK sebuah produk ebook, lengkap penuh url tersebut. Namun kebelakangan ini saya telah melihat bahawa USAHAWAN INTERNET mulai sedar dengan menggunakan nama domain mereka sendiri. Satu kemajuan mungkin, ia bukannya satu rahsia seperti yang didakwa oleh penjual ebook penuh rahsia. Ini kerana ia adalah "trends", kerana teknik pemasaran affiliate cara lama pun menghasilkan jualan, walaupun pada masa sekarang. Mengapa perlu membeli dan membayar suatu yang percuma? Trends tidak perlu dibeli kerana anda akan sedar sendiri, jangan tertipu dengan ebook rahsia lagi ok. Saya sendiri tidak menjual ebook rahsia, yang semestinya akan anda tahu juga. Sungguh tidak patut, lebih baik menjual HYPROBULKSMS dan cuba membantu anda secara ikhlas melalui blog HYPROBULKSMS REVIEW yang tidak seberapa ini.

Dapat dilihat bahawa itulah kehebatan dunia perniagaan online, setiap orang akan mengalami tahap yang sama mulai dari menjadi agen affiliate kepada usahawan "ebook rahsia" sampailah mereka pula muncul dengan MEMILIKI PRODUK SENDIRI, seperti produk informasi seperti ebook juga. Semua orang akan merasakan perubahan tahap terhadap pengetahuan mereka terus bertambah seiring dengan informasi terkini mengenai tools dan strategi perniagaan internet. Kemudian mereka selalunya akan mencari agen affiliate untuk memasarkan produk mereka, sambil mendakwa diri mereka sudah matang dalam perniagaan keusahawanan internet. Anda juga mungkin akan jadi seperti ini, tidak salah asalkan anda jujur dan berniat betul-betul mahu membantu pembeli produk anda. Saya tidak kisah jika saya tidak mengeluarkan produk sendiri dan pasang skrip pemasangan affiliate, saya tidak kisah jika tidak mengrekrut AGEN AFFILIATE sebagai tentera pemasaran saya. Saya lebih selesa dengan HYPROBULKSMS yang seolah-olah menjadikan produk ini seperti saya yang punya kerana keuntungan 100%, bukan tak boleh pasang agen, saja saya tak mahu hehehe...

Saya juga ada pengetahuan yang diperlukan oleh seorang usahawan internet untuk membuat dan melancarkan produk, saya tahu buat minisite, saya mahir HTML, saya tahu menulis surat jualan, saya boleh memasang skrip affiliate sendiri, saya faham FTP, domain, hosting, membuat senarai email, kempen email, pemasaran internet dan sebagainya. Pendek kata, saya mungkin layak untuk menghasilkan dan melancarkan sendiri produk saya yang tidak seberapa. Tetapi saya tidak mahu... jika saya merasakan ianya tidak membantu pembeli produk saya.

Mengapa perlu membuat pilihan pada suatu yang susah dan sukar sedangkan yang mudah dengan peluang lebih besar itu ada dekat dengan saya, PROGRAM AFFILIATE HYPROBULKSMS memang tiada keraguan dan risiko kerugian pun amat rendah sekali. Jual ebook sendiri lagi besar risikonya, tidak salah jika mahu hadapi risiko tersebut, kerana setiap orang yang mahu bergelar USAHAWAN INTERNET haruslah berani mengambil risiko dan tidak takut pada faktor kerugian.

Akhir kata dari saya, saya ingin mengucapkan tahniah untuk anda yang sudah pernah MEMBELI produk orang lain, kerana dari pembelian itu juga anda akan belajar bahawa ada sesuatu yang berperanan penting di belakangnya, anda membeli dengan mereka tanpa menyentuh mereka, semuanya bersistematik. Hal itu yang akan membuat diri anda mencari tahu dan menemukan segala ilmu tentang hal-hal yang berkaitan tentang AFILIATE, perniagaan internet dan perniagaan online.

Saya menyarankan anda semua untuk terus belajar dan belajar, bahkan setelah 2 tahun berkecimpung secara serius dunia PENDAPATAN ONLINE, akhirnya saya terpikat pada sebuah PROGRAM AFFILIATE bernama HYPROBULKSMS yang menjadikan beberapa ribu ringgit jumlah pendapatan dengan CARA BUAT DUIT MUDAH yang paling berkesan dan jujur melalui PLAN PEMASARAN HYPROBULKSMS yang berkonsep affiliate dengan 100% keuntungan. Ianya sudah disahkan tiada keraguan, sah dan halal. Alhamdulilah. Sekarang program affiliate ini umpama sebuah bidang yang terus memberikan pendapatan kepada saya, sampai seumur hidup Insyallah, Amin.

Mari semua, dapatkan langkah-langkah yang saya gunakan untuk membantu diri anda, saya ikhlas mahu melihat anda berjaya secepat yang boleh dengan menyertai PROGRAM HYPROBULKSMS, semua terletak ditangan anda sama ada mahu terus membeli ebook sampai berjaya membuat produk informasi sendiri... ataupun, jadikan HYPROBULKSMS sebagai produk anda.

Sampai sini sahaja perkongsian saya untuk kali ini, semoga ianya membuka pandangan dan memberikan sedikit manfaat kepada anda.

Sekian, terima kasih.

Hubungi saya, Zazali Nordin.

5 ulasan:

dnoBiz said...

selamat berusaha dan semuga berjaya

Freak Tips said...

Program yang sangat di pasaran.. tetapi mengapa domainnya sudah tidak berfungi ya?

akhiyy said...

ok2..macam best aje..huhu

katrinamass said...

hyprobulksms satu pemasaran yg berkesan hanya guna sms shj..

AZMAN NETWORK said...

Terima kasih tuan... informasi yang sangat bagus... teruskan share ilmu nya ya... Walalala Tipsss!!!

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini