Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Hyprobulksms adalah sebuah program affiliate!

Sekiranya anda mengusahakan program affiliate eHyprobulksms sebagai produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan di internet atau tidak menggunakan internet, terdapat banyak keuntungan yang bakal anda perolehi daripada penganjuran program affiliate tersebut. Ini kerana konsep dalam plan pemasaran hyprobulksms sebenarnya adalah program affiliate berbayar! Hyprobulksms sebenarnya bukanlah skim pemasaran bertingkat yang dikenali sebagai multi-level marketing walaupun program ini menggunakan downline. Sebenarnya istilah downline dalam program ini tidak sama dengan istilah downline yang berkaitan perniagaan MLM. Saya tahu kebanyakan orang terlalu takut dengan 2 istilah keramat dalam dunia perniagaan ini, iaitu MLM dan downline. Ketakutan ini adalah normal kepada orang yang belum memahami sepenuhnya mengenai plan pemasaran atau marketing plan yang digunakan oleh program affiliate Malaysia yang terbaik ini, program hyprobulksms.

Untuk pengetahuan anda semua, istilah affiliate yang digunakan oleh program eHyprobulksms adalah bukan suatu istilah tangkap muat atau direka-reka seperti yang didakwa oleh sesetangah pihak yang sebenarnya mereka itu scepticism atau kurang percaya. Istilah downline pula sekadar diguna pakai untuk menggantikan kedudukan agen penjual, wakil penjual, sekutu niaga, rakan penjual, tukang jual, agen jualan, reseller, marketer dan juga usahawan affiliate.

Semua istilah yang saya sebutkan ini adalah sinonim dengan konsep perniagaan affiliate, memang affiliate pun istilahnya! kerana program hyprobulksms itu sebenarnya program affiliate! cuma di sini plan pemasaran program perniagaan ini menjadikan istilah downline supaya anda dapat menjana pendapatan sehingga 100% keuntungan untuk merealisasikan konsep margin keuntungan yang besar seumpama anda adalah pemilik kepada program ini mengikut pakej hyprobulksms yang telah anda beli. Margin keuntungan yang besar inilah yang mendatangkan istilah "reseller" untuk diri anda, contohnya anda membeli pakej hyprobulksms RM 1,000 anda menjualnya semula pakej yang sama kepada orang lain yang berminat, anda akan menerima 100% komisyen, maka keuntungan untuk diri anda sendiri adalah RM 1,000.

Anda akan mempunyai kebolehan sebagai reseller hyprobulksms setelah anda menjadi agen affiliate untuk jualan pertama dan jualan kedua anda dengan margin komisyen 50% untuk memberi perkongsian keutungan kepada agen affiliate sebelum anda kerana anda membeli daripada mereka iaitu agen affiliate yang memperkenalkan program ini kepada anda, dikenali juga sebagai upline anda.

Walaupun mereka boleh dipanggil upline, tetapi sebenarnya mereka itu adalah agen affiliate yang menjual program ini kepada anda. Ini adalah kerana mereka tidak sesekali menyusahkan anda atau memijak anda atau memerah keringat anda untuk memberi keuntungan kepada mereka, maka jelaslah program hyprobulksms bukan perniagaan MLM, mereka hanya menerima keuntungan dari julan pertama dan kedua anda sahaja dan keuntungan anda dan juga mereka adalah sama 50%. Selepas dua jualan hyprobulksms berjaya dilakukan, anda tidak akan memberikan keuntungan lagi kepada mereka secara terus kerana anda sekarang seumpama pemilik program hyprobulksms atau dipanggil reseller di mana anda akan membuat jualan dan keuntungan seterusnya adalah 100% komisyen itu milik anda sepenuhnya ditambah pula keuntungan lain yang diberikan oleh dua orang agen affiliate hyprobulksms selepas anda sebanyak 40% untuk setiap penjualan mereka kepada dua orang pembeli lain, ini dikenali sebagai pendapatan HYPER LOYALTY INCOME secara infiniti. Sebaliknya mereka akan menjana keuntungan lain daripada dua orang agen affiliate lain yang membeli daripada anda, keuntungan ini disebut sebagai HYPER WITHDRAWAL INCOME secara pendapatan pasif sehingga 10 level sahaja, pendapatan ini dijana apabila agen-agen affiliate tersebut mengeluarkan wang dari e-wallet mereka. Ini adalah proses plan pemasaran affiliate yang sama seperti yang dilakukan oleh agen affiliate yang memperkenalkan hyprobulksms kepada anda dan juga bakal dilakukan oleh pembeli-pembeli anda juga.

Sekali anda berjaya melakukan jualan ketiga sahaja akan menjamin pendapatan berterusan ada yang pasif hanya dan juga infiniti. Sesiapa yang membeli biasanya tidak lama untuk anda menunggu kedua-dua jenis pendapatan tersebut. Ya! dengan hanya menjual program ini kepada tiga orang sahaja pasti boleh berjaya, itu pun jika mereka semua adalah dari jenis orang yang berkualiti. Anda tidak perlu risau, saya yang menulis artikel ini berasa amat yakin mengatakan semua orang yang menyertai hyprobulksms adalah dari golongan orang-orang yang berkualiti dalam bidang keusahawanan kerana mereka tidak lokek untuk membelanjakan sedikit jumlah duit mereka menyertai eHyprobulksms, percayalah anda tidak perlu menunggu lama untuk mula menjana keuntungan.

Tidak sukar memahami konsep affiliate walaupun ada terselit perkataan downline, upline, reseler, power line dan sebagainya yang sering membuatkan kita takut dan curiga dan mengaitkan program hyprobulksms sama dengan program multi-level marketing. Saya akan menghilangkan perasaan kurang percaya dan ragu yang bermain di minda anda sekarang juga!. Program affiliate hyprobulksms adalah program perniagaan yang sah dengan undang-undang Malaysia kerana sah didaftarkan dengan SSM atau Suruhanjaya Syarikat Malaysia HYPERNET RESOURCES (001773825-M) sah mengikut tarikh 11/6/2009-12/6/2012 dan program ini juga diterima keahliannya oleh PPIM atau Sijil Keahlian Perniagaan Persatuan Pengguna Islam Malaysia. No. 00910 (15/1/2010). Jika masih kurang yakin, anda boleh memeriksa dan menyemaknya sendiri.

Saya akan menyatakan bukti program hyprobulksms sebenarnya adalah sebuah program affiliate dan anda semestinya akan menerima keuntungan yang berbaloi apabila menyertai program ini. Saya mencari persamaan pemasaran affiliate hyprobulksms dengan affiliate produk informasi atau ebook. Bukti tersebut adalah seperti berikut:

  1. Anda tidak perlu bekerja keras melakukan promosi kerana rangkaian agen affiliate anda akan membantu melakukan promosi untuk anda kerana mereka juga mahu menjana keuntungan dari proses promosi yang mereka lakukan, seterusnya mengktifkan pendapatan pasif dan pendapatan infiniti anda. Ini konsep yang sama digunakan oleh penjual produk informasi contohnya pengeluar ebook! Percaya atau tidak? Pilih affiliate hyprobulksms atau affiliate ebook? Terpulang kepada anda.
  2. Anda boleh fokus kepada aktiviti pengurusan tempahan pembelian produk dan khidmat pelanggan dengan lebih baik kerana anda masih dapat menjana keuntungan walaupun kurang melakukan promosi. Ya! masih sama dengan konsep affiliate yang digunakan oleh pengeluar ebook, mereka menguruskan pembeli yang memerlukan bantuan penggunaan produk mereka, anda juga menguruskan pembeli pakej hyprobulksms anda sekiranya mereka memerlukan bantuan. Betul tak?
  3. Segala aktiviti pemasaran yang dilakukan oleh agen affiliate dapat mempercepatkan anda mendapat hasil jualan seperti yang anda impikan. Ini pun sama seperti pemasaran affiliate ebook juga.
  4. Kos promosi juga dapat dikurangkan kerana kebiasaannya akan ada agen yang sanggup menggunakan medium iklan berbayar untuk mereka dapat melakukan penjualan seterusnya memberikan keuntungan kepada anda juga. Sama seperti affiliate ebook juga. Tetapi affiliate produk informasi atau ebook adalah berbeza kerana mereka akan mendapat keuntungan yang lebih daripada anda. Mustahil anda akan dapat menyaingi pendapatan mereka, anda terlebih rajin mereka pula yang terlebih untung kerana mereka satu-satunya "orang atas" anda! Lebih baik affiliate hyprobulksms kalau anda rajin anda yang untung lebih melebihi satu-satunya juga "orang atas" anda!
  5. Anda hanya tidak perlu membayar gaji agen affiliate tersebut kerana komisyen hanya akan dibayar kepada agen affiliate yang berjaya menghasilkan jualan sahaja. Konsep ini sama juga dengan affiliate produk informasi atau ebook, program affiliate lebih baik kerana margin keuntungan lebih besar sehingga 100% manakala affiliate produk informasi biasanya margin pendapatan melalui jualan antara 40% atau sehingga 99%? hehehe... sebenarnya belum ada atau tidak ada affiliate produk informasi atau ebook yang mahu beri 90% margin keuntungan per jualan, 100% keuntungan? Jangan harap lah. Jadi pilih hyprobulksms!
  6. Produk atau perkhidmatan anda akan cepat tersebar luas dan anda akan cepat dikenali ramai oleh pengguna internet sekaligus meningkatkan kredibiliti anda walaupun majoriti promosi bukan dari diri anda, tetapi agen affiliate anda yang melakukannya. Ini juga sama dengan affiliate produk informasi. Diri anda akan mula dikenali ramai, sama seperti kepada pengeluar produk informasi atau ebook dan juga telah dilalui oleh founder atau CEO program hyprobulksms.
  7. Dan macam-macam lagi... termasuk teknik pemasaran affiliate yang sama untuk memasarkan produk sama ada produk informasi atau ebook.

Sememanya program affiliate hyprobulksms adalah sebuah program affiliate yang sebenar. Bezanya cuma pada produk dan juga plan pemasaran. Produk program affiliate adalah produk jenis teknologi iaitu produk ONLINE SMS BULK manakala produk informasi biasanya adalah ebook atau perisian. Kedua-duanya ada kegunaan tersendiri.

Secara logik, hyprobulksms juga boleh dipasarkan oleh founder menggunakan konsep program affiliate biasa sama seperti yang digunakan untuk memasarkan produk informasi. Tetapi kelebihannya nyata lebih menguntungkan dengan plan pemasaran "smart plan, fast income" yang disediakan khas untuk anda. Fikir-fikirkanlah...

 

 

Ikhlas dari saya,

 

 

Jika anda berminat menyertai program ini sila ke http://330hyper.com/hyprobulk/register/index.php?rid=zazalinordin untuk pemilihan pakej dan proses pendaftaran anda.

...dan hubungi saya Zazali Nordin di 019-7479364 untuk sebarang pertanyaan dan bantuan.

Saya berjanji akan membantu anda sedaya mungkin supaya anda merasakan diri anda benar-benar berjaya dengan program hyprobulksms. Apa yang saya harapkan semoga kita akan bersama-sama berjaya menemui erti kebebasan kewangan yang sebenar tidak lama lagi. Sesungguhnya inilah yang dinamakan peluang, jadi jangan lepaskannya dengan menjadi yang terawal menyertainya. Sekian terima kasih.

 

 

 

 

Kredit: http://hyprobulksmsreview.blogspot.com/


PS: Tidak perlu menyalin petikan yang berada di bawah garisan ini, SILA tekan butang CTRL dengan C pada papan kekunci anda untuk fungsi COPY.

PPS: Anda semua dibenarkan menggunakan artikel ini asalkan anda tidak mengubah kredit backlink blog saya, hanya perlu diubah seperti berikut:

"Jika anda berminat menyertai program ini sila ke (link penajaan) untuk pemilihan pakej dan pendaftaran anda.

...dan hubungi saya (Nama Penuh Anda) di (Nombor Telefon Anda) untuk sebarang pertanyaan dan bantuan."

1 ulasan:

Freak Tips said...

Affiliate.. Industri Billion setahun. bayangkanlah..

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini