Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Risiko program affiliate hyprobulksms?

program affiliate, hyprobulksms, risiko hyprobulksms

Salam sejahtera anda semua pengunjung blog program affiliate Malaysia yang terbaik, program hyprobulksms. Semoga hari ini dalam keadaan yang amat baik sekali.

Entri kali ini saya ingin membuat beberapa pendedahan mengenai risiko menyertai hyprobulksms. Adakah saya tersalah langkah untuk menulis entri ini? Saya tidak mahu menjawab persoalan yang saya timbulkan sendiri ini. Anda sebagai pembaca blog saya ini bolehlah memberikan respon dan jawapan anda sendiri, tentang mengapa saya perlu mendedahkan tentang adanya risiko tertentu yang berkaitan program hyprobulksms. Saya tidak hipokrit untuk menyembunyikan fakta yang benar ini, kerana risiko inilah ada sesetengah golongan manusia merasakan dan seterusnya melabelkan program affiliate hyprobulksms sebagai hyprobulksms tipu, hyprobulksms penipu, hyprobulksms haram dan juga hyprobulksms scam!. Fakta ini telah tersebar ke seluruh alam, anda semua boleh saksikan sendiri dengan mengkajinya sendiri di mana-mana laman web atau blog yang ada menceritakan tentang hyprobulksms review. Baiklah, mari kita lihat apakah risiko program hyprobulksms tersebut. Adakah ianya benar?

Sebenarnya inilah risokonya...

Apabila seseorang telah menyertai program hyprobulksms, semestinya umum mengetahui bahawa individu ini telah membelanjakan sejumlah wang sebagai modal untuk menyertai program affiliate ini. Setelah mereka sah sebagai ahli (reseller), mereka tidak buat apa-apa usaha pemasaran kecuali mengharapkan rezeki jatuh ke riba. Memang lah tak boleh balik modal, tak boleh buat keuntungan. Mereka tidak akan berupaya merasai nikmat cara buat duit mudah seperti yang mereka impikan! kalau usaha untuk kembali balik modal pun mereka tak mahu buat walaupun ianya amat mudah kaedah pemasarannya, jangan haraplah mereka boleh mempunyai keupayaan untuk jana pendapatan online atau pendapatan offline secara berterusan! Kerana apa? Teknik pemasaran secara automatik dah ada dalam kepala otak mereka, tetapi mindset ini pula malas untuk digunakan sepenuhnya. Kenapa mesti malas? Kenapa jadikan risiko kerugian sedangkan risiko itu sepatutnya dihilangkan dengan secepat mungkin. Orang lain berniaga untuk menjana pendapatan, tapi kenapa mereka tidak mahu menjana pendapatan? Sudah nampak jalan dihadapan, kaki kanan sudah melangkah... tapi peliknya kenapa kaki kiri tu pula yang dicelupkan ke longkang tepi jalan tu? melangkah jalan saja tak boleh ke? Lagi nak pandang kebelakang, tu lah kaki masuk longkang semasa berjalan haha..

Sebenarnya risiko menyertai program hyprobulksms tidak menyebabkan anda semua kerugian, tidak ada risiko sebenarnya. Yang ada cumalah suatu keadaan yang dibuat-buat oleh segelintir manusia yang maha pemalas, kepala batu dan angkuh kerana tidak mahu belajar.

Sila baca entri-entri dibawah yang saya telah sediakan sebelum ini untuk memperkenal program affiliate Malaysia yang terbaik ini kepada anda semua.

Sekarang saya mahu mendedahkan risiko sebenar yang tidak mustahil akan terjadi kepada anda. Risiko ini tetap lebih sukar ditangani walaupun diri anda seorang yang rajin berusaha, sanggup belajar, anda seorang yang tabah atau apa sahaja.

Anda akan menyesal jika anda sedar semasa anda menghadapi risiko ini setelah anda melepaskan peluang menyertai program hyprobulksms, yang sebelum ini anda sempat mengetahuinya.

Risiko yang mungkin anda hadapi adalah seperti berikut.

  1. Mungkin berlaku kematian ahli keluarga anda, rakan serumah yang bersama makan gaji. Sedangkan kos upacara keagamaan ini perlu ditanggung oleh anda. Tetapi wang anda tidak mencukupi, nak harapkan sedekah memang ada tapi belum tentu cukup.
  2. Mungkin ada lagi yang lebih menyedihkan dan merisaukan, ahli keluarga yang sememangnya amat disayangi telah jatuh sakit dan terlantar di hospital. Kos perubatan amat menyusahkan dan selalunya melebihi kemampuan kita yang berkerja biasa makan gaji. Setiap pembayaran rawatan mungkin melebihi modal minimum atau modal maksimum jika membeli keahlian affiliate program hyprobulksms. Masa ini anda akan terfikir semula yang anda sebenarnya menjadikan modal-modal ini begitu kecil nilainya, yang penting ahli keluarga selamat dan sihat semula. Ingat! doktor lebih sanggup buat ahli keluarga anda menderita lebih lama dengan sakit yang mereka deritai! Jangan haraplah anda boleh berhutang!
  3. Minta dijauhkan, tetapi tidak mustahil takdir ini berlaku bila-bila masa ada boleh terlibat dengan pelbagai kemalangan. Kalau program hyprobulksms anda tak mahu nak sertai, saya tidak percaya anda mempunyai insuran nyawa! bukan insuran cukai jalan! keadaan ini boleh menyebabkan anda berada dalam kerugian besar. Itu belum kira anda hilang upaya lagi, bayangkan bagaimana anda mahu mencari sesuap nasi sedangkan nak berjalan pun dah pakai kerusi roda! (kerusi roda pun lagi mahal dari pakej hyprobulksms)
  4. Hari ini anda senang dengan makan gaji, bayangkan hari esok lain pula yang terjadi. Anda mungkin akan dibuang kerja. Siapa nak tanggung hidup anda? Sedangkan tanggungjawab menyara diri sendri dan keluarga itu adalah tanggungjawab anda. Akhirnya habis duit dalam bank pun masih tak dapat kerja juga! Baru menyesal tiada backup duit dari perniagaan sendiri. Baru teringat perkataan hyprobulksms.
  5. Tak boleh pergi ke luar Malaysia? Ya! kerana mungkin kerana ada hutang yang anda lupa untuk lunaskan. Kerana duit selalunya hanya cukup-cukp makan sahaja, susahlah nak mengasingkan. Buat hasil hyprobulksms anda sebagai pembayar segala hutang anda.
  6. Duit sebanyak modal hyprobulksms ni bukanlah besar jika anda perhatikan betul-betul, cuba kira sendiri ok... duit minyak kenderaan anda, belanja makan pasangan anda, belanja tengok wayang, beli hadiah, beli baju, bayar bil, makan sarapan dan lain-lain. Berapa cepat duit tu habis? Ikut berapa laju tangan anda menghulur lah jawapanya hehe.

Demikianlah saya menyenaraikan beberapa "risiko hyprobulksms" yang boleh jadi anda sengaja cari atau ditakdirkan terjadi kepada anda. Para pengunjung sekalian, perniagaan affiliate hyprobulksms ini hanya memerlukan modal yang amat rendah sekali jika dibandingkan dengan duit yang berada dalam tangan anda sekarang ini!. Hanya mengeluarkan modal sekali untuk seumur hidup anda serendah RM 250, RM 500 dan RM 1,000 sahaja untuk mengubah hidup anda supaya menjadi lebih baik. Program affiliate hyprobulksms pula sudah disahkan oleh badan syariah umum, Persatuan Pengguna Malaysia, SSM dan ianya juga telah mendapat liputan meluas di media massa seperti TV1, majalah dan surat khabar.

Mengapa tidak merebut peluang yang diyakini tidak meragukan ini? Tidak mustahil program affiliate Malaysia yang terbaik ini dapat mengubah hidup anda juga sebagaimana ianya merubah hidup saya. Jika anda mahu berusaha seperti saya, tentu anda akan menerima hasil yang lumayan dan seterusnya dapat mempermudahkan segala aspek kehidupan anda. Asalkan anda sanggup menghubungi saya, saya sanggup kembali untuk memberi atau meminta tunjuk ajar dengan anda. Saya dan anda sama sahaja, atau anda sebenarnya lebih baik dari saya. Pada saya kita tidak salah berkongsi pengetahuan untuk bersama-sama mencari dan menjalankan cara buat duit mudah yang halal ini.

Sekian sahaja entri blog ini buat masa ini, semoga kita berjumpa lagi dengan perkongsian maklumat yang akan datang.

Jangan lupa untuk sertai saya sekarang. Saya berjanji akan membantu anda berusaha untuk mencapai impian anda dalam program hyprobulksms.

0 ulasan:

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini