Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Rahsia produk informasi & program affiliate

Sekurang-kurangnya terdapat 4 rahsia utama yang perlu diketahui oleh anda semua yang betul-betul mahu berjaya dengan perniagaan internet. Apa sahaja perniagaan berpotensi dapat dikembangkan menggunakan internet sama ada ianya berteraskan program affiliate seperti program affiliate hyprobulksms atau apa sahaja.

Untuk kali ini saya mahu membongkarkan satu lagi teknik perniagaan internet yang boleh anda aplikasikan terhadap apa jua perniagaan anda, ianya amat sesuai sekali dijadikan satu medium meletakkan pemasaran perniagaan anda didalamnya. Sebagai contoh, anda menghasilkan ebook khas yang berbayar kepada orang ramai untuk menceritakan pengalaman sebenar anda dalam perniagaan program affiliate, cerita tentang teknik pemasan anda atau apa sahaja yang boleh membantu pengguna lain supaya mereka juga berjaya seperti anda.

Ini disebut sebagai produk informasi atau produk digital atau info produk atau dalam bahasa Inggeris disebut sebagai "info product". 4 rahsia utama yang saya rasakan anda perlu tahu adalah seperti berikut:

  1. Mencipta produk informasi tu sebenarnya amat mudah. Selama ini ramai yang merasakan terdapatnya kerumitan dan kesukaran yang amat sukar diatasi oleh para muka baru yang bercita-cita untuk menjadi usahawan internet. Persoalanya ialah, betulkah mencipta produk informasi ini langkahnya begitu sukar sekali? Tidak!, memang tidak sukar sama sekali, malah ianya sebenarnya mudah. Apa yang perlu anda lakukan untuk menghasilkan sebuah produk informasi ialah merancangkan sebaik mungkin produk informasi anda kemudian menulisnya sehingga selesai. Mulai sekarang buang mindset anda yang sering risau akan sukarnya untuk menghasilkan produk informasi. Pasang mindset anda yang sebenar iaitu menghasilkan produk informasi sebenarnya amat mudah. Anda hanya perlu tahu menaip keyboard dan mengklik sahaja!
  2. Saya setuju bahawa menghasilkan produk informasi yang berkualiti tinggi itu penting, tetapi ada yang lebih penting iaitu teknik pemasaran. Walaupun anda sudah berjaya menghasilkan produk informasi yang paling berkualiti di dunia ini, tetapi anda bermasalah dengan pengetahuan memasarkan produk anda, tiada siapa yang akan tahu kewujudan produk anda untuk membelinya. Semasa pembeli di fasa proses pembelian, bakal pembeli selalu bertanya difikiran mereka "Mengapa saya perlu membeli dari anda untuk produk ini dan mengapa saya tidak membeli daripada penjual lain?". Kalau anda nak tahu, inilah masanya teknik pemasaran memainkan peranan yang besar untuk anda. Gunakan teknik pemasaran yang dapat memikat hati pembeli supaya membeli produk informasi anda.
  3. Jangan asyik bertangguh sahaja, anda tidak perlu menunggu untuk betul-betul sudah menguasai segala pengetahuan untuk berjaya. Saya akur kalau anda katakan aadalah perlu tahu selok-belok itu dan ini. Tapi kalau baru langkah pertama anda untuk menghasilkan ebook sahaja anda mahu menunggu lagi untuk menguasai segala itu dan ini, jawapannya cita-cita anda tersebut akan jadi angan-angan semata. Ingatlah, perkembangan dunia internet tidak pernah menunggu anda.
  4. Mencari JV, (joint venture). Jv atau kerjasama dapat mendorong anda lebih cepat untuk berjaya. Saya bagi contoh disini, anda sudah berjaya menghasilkan sebuah produk informasi tetapi anda tidak tahu membuat minisite atau website jualan, mahu tunggu lagi untuk belajar menguasai teknik-teknik membuat website? Sekali lagi saya tekankan bahawa anda sebenarnya tidak perlu menguasai segala pengetahuan tersebut buat masa ini. Cara yang mudah dan cepat adalah dengan merujuk kepada orang-orang yang arif dengan pengetahuan yang anda belum kuasai. Sudah menjadi lumrah dalam dunia perniagaan online mahupun offline dengan terdapatnya pelbagai halangan yang biasanya melibatkan pengetahuan.

Orang yang berjaya dalam perniagaan internet tidak berjaya dengan begitu sahaja. Kecualilah mereka seorang penipu atau scam yang berlambak dalam forum perniagaan internet Malaysia dan tampil dengan pelbagai ebook bertahap sampah kerana mereka hanya menghasilkan info product hanya untuk mengisi poket mereka sahaja. Saya tidak mahu anda menjadi seperti mereka yang hanya mahu meraih keuntungan. Anda harus ingat bahawa setiap kejayaan ada tingkat tertentu yang anda perlu tempuhi dan proses tersebut terus berkembang setelah anda bermula dengan langkah pertama penghasilan produk anda.

Gunakan sitem program affiliate untuk menggandakan keuntungan anda dalam perniagaan internet supaya anda cepat meraih keuntungan, percayalah ianya adalah salah satu cara buat duit mudah yang perlu anda gunakan supaya dapat memastikan anda dapat jana pendapatan online dengan lebih cepat dan berterusan.

Sekian sahaja entri saya ini, semoga anda semua bersetuju dan mendapat manfaat darinya. Jika anda mahu tahu, saya ada lagi satu rahsia yang lebih mudah dibandingkan dengan usaha menghasilkan info product, keuntungannya pula adalah lebih besar. Anda mahu tahu? hehehe...

Rahsianya adalah program affiliate hyprobulksms!

0 ulasan:

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini