Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


HyProNetWorking (M) Sdn. Bhd. bakal nama syarikat hyprobulksms

Hyprobulksms bakal bertukar nama syarikat affiliate mereka untuk memasarkan produk eHyProBulkSMS untuk memasuki fasa yang baru iaitu pasaran luar Malaysia, dengan erti kata lain memasuki pasaran global atau pasaran antarabangsa.

Saya pun terkejut juga sebenarnya dengan berita seperti ini akan berlaku dalam perniagaan affiliate yang amat saya kagumi ini. Tetapi tidak ada apa yang patut diragukan dengan semua ini. Jika sesebuah perniagaan mahu menukar nama syarikat, tentu ada sesuatu yang mendorong ke arah penukaran nama syarikat tersebut. Kita mungkin mengagak sama ada ianya suatu yang positif atau sebaliknya, dan ia sebenarnya adalah lumrah untuk setiap orang berfikir sedemikian rupa.

Tetapi untuk syarikat program affiliate Malaysia yang pada pandangan peribadi saya tentang syarikat affiliate amat boleh dipercayai ini yang menjalankan program hyprobulksms yang selama ini mempunyai reputasi yang amat cemerlang. Oleh itu berprasangka negatif terhadap penukaran nama syarikat kepada nama syarikat yang baru adalah tidak perlu dikhuatiri sama sekali. Pada pandangan peribadi saya, ini adalah langkah positif mungkin untuk penjenamaan syarikat tersebut.

Semua sedia maklum dengan nama asal syarikat affiliate hyprobulksms yang didaftarkan dengan Sijil SSM yang sah dengan nama HYPERNET RESOURCES (001773825-M) serta sah beroperasi 11/6/2009-12/6/2012. Daripada tarikh semasa saya menulis blog affiliate ini, adalah jelas menunjukkan yang sijil SSM tersebut masih lagi sah, oleh itu sepatut hal ini tidak perlu dipandang negatif. Seperti yang saya jelaskan sebelum ini, ianya adalah fasa baru salah satu kemajuan yang dicapai oleh syarikat affiliate ini. Saya amat gembira setelah mengetahui semua ini, walaupun masih belum jelas sepenuhnya lagi hehehe...

Saya menulis entri ini adalah untuk menyampaikan maklumat gembira ini kepada anda semua. Saya bukan sengaja mengadakan cerita atau spekulasi, saya mendapat maklumat ini juga dari sumber sahih iaitu dari Facebook En. Hairul Nizam Bin Hashim - tuksidang (Pengarah Pemasaran). Dalam post entri Facebook beliau, saya telah terbaca post seperti berikut, dan ramai rakan-rakan beliau yang memberi ulasan terhadap post tersebut:

"BERITA BAIK! mulai bulan Okt2010, program HyProBulkSMS akan di uruskn sepenuhnya oleh sykt kami yg BARU iaitu HyProNetWorking (M) Sdn. Bhd. kita akan apply AJL (akta baru) dan mula market luar negara. Pertukaran pengurusan dn hal2 berkaitan akan dilakukn secara berperingkat2."

Jika anda perhatikan betul-betul petikan yang ditaip oleh En. Hairul Nizam Bin Hashim ini jelas sekali menunjukkan satu transformasi mahu dilakukan oleh syarikat affiliate hyprobulksms ini. Nama syarikat mungkin berubah menjadi HyProNetWorking (M) Sdn. Bhd. dan ia sebenarnya pada pandangan peribadi saya adalah sangat perlu kerana lebih korporat dengan nama syarikat berstatus sendirian berhad, ini akan memberi nilai keyakinan yang tinggi kepada pengguna dan bakal pengguna produk eHyProBulkSMS ini. Selain itu ianya berpotensi untuk pasaran luar atau pasaran global.

Difahamkan juga ianya mungkin bertukar nama syarikat mulai bulan Oktober 2010 dan akan mempunyai akta baru dari AJL atau Akta Jualan Langsung (AJL) dan segala penukaran lain berkaitan pengurusan dan lain-lain hal akan dilakukan secara berperingkat.

Sila besarkan dan teliti gambar screenshot Facebook En. Hairul Nizam Bin Hashim di bawah untuk melihat kesahihan berita hyprobulksms yang tergempar ini!,

Tentu dengan perubahan ini nanti bakal merubah pendapatan kita semua, jika kita mempunyai medium pemasaran affiliate dengan menggunakan laman web atau blog, sudah pasti kita terpaksa juga melakukan perubahan untuk mengedit nama syarikat yang lama kepada nama syarikat yang baru. Hehehe...

Mengenai perkara ini juga, En. Hairul Nizam Bin Hashim ada menjelaskan dalam Facebook beliau bahawa laman web rasmi hyprobulksms juga akan berubah. Adakah website rasmi hyprobulksms itu masih sama seperti http://330hyper.com/ seperti yang kita ketahui sekarang ini, atau ianya kepada nama domain yang lebih korporat? Kita sama-sama nantikan jawapan untuk semua itu bermula bulan Oktober 2010 ini.

Saya juga menyediakan bukti untuk hal ini, sila besarkan dan teliti gambar screenshot Facebook En. Hairul Nizam Bin Hashim di bawah untuk melihat kesahihan mengenai berita tentang laman web rasmi hyprobulksms,

Sesungguhnya saya tidak mengadakan cerita atau menokok tambah tentang semua berita ini, semuanya dari En. Hairul Nizam Bin Hashim sendiri, dan jika ianya tidak benar, mengapa perlu disebarkan oleh beliau?. Sama-samalah kita menyokong perubahan yang bakal beliau bawakan kepada kita ini, semoga dengan perubahan ini dapatlah memberikan lebih manfaat kepada kita semua. Terima kasih kerana sudi membaca blog ini.

3 ulasan:

Anonymous said...

u r scammer la bro....permohonan syarikat nie di tolak ler....
jgn nak kencing org ler bro...besar dosa....hidup ni sementara ajer...ingat pesan wak nie...

Freak said...

Benarkah wak..?

Anonymous said...

http://aididmuaddib.blogspot.com/2011/07/muslihat-matematik-mlmsp.html

aku harap hangpa cepat melingkup dengan bisnes hangpa ni..hangpa ingat, duit yang hangpa ambik dengan cara yang salah, xkn buat hangpa senang..

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini