Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Keuntungan membuat blog

Salam sejahtera para pengunjung yang saya hormati,

Entri kali ini saya ingin berkongsi lagi kepada anda semua yang membaca blog saya tentang fakta sahih yang menunjukkan terdapatnya kelebihan, kebaikan dan keuntungan membuat blog atau laman web jika kita mempunyai pengetahuan membuat blog atau laman web kita sendiri untuk tujuan perniagaan online, perniagaan offline, program affiliate, peribadi atau sahaja yang baik untuk diri anda.

Sekiranya anda boleh membuat blog atau website untuk apa sahaja tujuan, beberapa perkara yang menarik akan anda kecapi. Saya akan memberi sedikit bayangan kepada anda tentang perkara yang menarik tersebut memang boleh berlaku sekiranya anda mahir membuat website atau blog;

  • Anda akan mendahului orang lain dalam proses menyampaikan maklumat dan idea sendiri kepada para pengunjung blog atau laman web (website) anda, sterusnya menjadi pelanggan anda. Anda akan kelihatan lebih hebat kerana jika anda mempunyai maklumat terkini, ianya dapat disebarkan di dalam website anda lebih dahulu daripada orang lain, serupa juga anda seorang penghebah yang terawal. Maka anda merupakan orang pertama dapat menyambar apa jua peluang yang ada. Maksud peluang adalah perniagaan, maksud perniagaan adalah cara buat duit mudah selain daripada bekerja seperti kuli dengan majikan.
  • Anda boleh mencari keuntungan alternatif lain untuk jana pendapatan online anda, selain pernigaan lain yang anda sediakan dalam blog atau laman web anda dengan cara mengambil upah membina atau membangunkan sesebuah blog atau laman web untuk orang lain. Anda berupaya melakukannya kerana anda telah mempunyai kemahiran membina blog atau laman web. Upahnya memang lumayan bergantung pada jenis blog atau laman web yang anda buat.
  • Anda tidak perlu bergantung sepenuhnya lagi kepada orang lain unttuk memiliki medium pemasaran internet iaitu laman web replika yang anda dapat apabila menyertai suatu perniagaan affiliate. Contohnya laman web replika dari perniagaan affiliate hyprobulksms!
  • Ada boleh menjalankan perkhidmatan mengajar orang membuat blog atau laman web dengan segala kemahiran yang anda ada selain mengambil upah membuat blog atau laman web. Perkhidmatan anda ini dinamakan "kursus membuat laman web" atau "kursus membuat blog". Ini pun lumayan juga untuk anda!
  • Jika anda menggunakan laman web replika, anda akan hanya dapat menjual satu produk atau perkhidmatan. Jika anda membuatnya sendiri, suka hati anda untuk menyenaraikan seberapa banyak perniagaan yang anda mahu pasarkan. Inilah keuntungan nyata yang membezakan antara blog atau laman web sendiri dengan laman web replika.

Jika anda semua mahu tahu, kesemua fakta di atas jelas dapat memberi keuntungan dan kebaikan kepada anda. Walaupun anda merasakan pendapatan yang dihasilkan dari fakta yang saya kemukakan ini kurang lumayan, ianya tetap boleh menyelesaikan segala bil rumah anda, belanja dapur, duit sekolah anak-anak, bayar sewa rumah, bayar ansuran bulanan kereta, duit minyak dan lain-lain... Jadi apa tunggu lagi? Berusahalah sekarang untuk memiliki blog atau laman web anda sendiri. Itu belum kira lagi segala program affiliate yang anda sertakan sama ada program affiliate hyprobulksms atau apa sahaja perniagaan halal yang anda usahakan.

Sekian sahaja perkongsian saya untuk kali ini.

Terima kasih.

2 ulasan:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

kalau buat blog dengan niche yang betul2 focus macam blog nie.. memang boleh nie..

sharemalaysia said...

TQ Zik, saya perlu banyak belajar lagi selok belok berblog ni,.

Blog bro sememangnya hebat, walaupun fokusnya banyak niche.

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini