Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Siapa kata "HyprobulkSMS penipu", "HyprobulkSMS scam"?


Kebelakangan ini dunia pernigaan menjadi semakin luas tidak terkecuali juga tumbuhnya perniagaan yang diaplikasikan secara online. Dalam perniagaan online kita biasanya acapkali terdengar tentang perniagaan yang berteraskan penipuan atau dalam bahasa Inggeris disebut sebagai scam, pada saya itu adalah lumrah. Tidak semua orang jujur dalam perniagaan. Kita sebagai pengguna hendaklah mengambil langkah berjaga-jaga untuk tidak menjadi mangsa pada perniagaan yang dikata sebagai "penipu".

Ada juga orang yang belum atau tidak mengambil tahu lagi tentang Hyprobulksms sering mengatakan perniagaan Hyprobulksms penipu. Sungguh senang sahaja mereka malabelkan "hyprobulksms penipu" atau "hyprobulksms scam", bukti ini dapat dilihat pada sumber enjin carian di internet kerana perniagaan Hyprobulksms juga boleh dijalankan menggunakan internet. Masalahnya adakah HyprobulkSMS benar-benar penipu seperti yang didakwa oleh sesetengah pihak?

Jawapan saya adalah "tidak" sama sekali, saya ingin menyangkal sentimen yang dibuat oleh segelintir orang yang mengatakan HyprobulkSMS penipu. Siapa mereka itu? Adakah anda segelintir dari mereka? Saya perjelaskan lagi di sini, Program Affiliate HyproBulkSMS adalah program menjana pendapatan yang dapat dijalankan menggunakan internet atau tidak menggunakan internet. Golongan yang mahukan kejayaan dan kekayaan dengan mudah dan tiba-tiba bermodalkan modal yang murah tanpa usaha dan kerja sambil duduk diam goyang kaki adalah golongan yang sering mengatakan program hyprobulksms ini penipuan. Adakah anda dalam golongan tersebut? Saya harap anda bukan dari golongan tersebut.

Mereka jadi begitu kerana mereka tidak ada keyakinan diri untuk berubah, bukan sebab tidak ada modal. Terdapat juga orang-orang yang sudah ada nama dalam dunia perniagaan internet yang disebut "IM" masih tidak yakin dengan HyprobulkSMS, bukan sebab mereka tidak ada modal tetapi tidak cukup motivasi diri. Ya, sesetengah IM mungkin hanya ada nama kerana mereka sebenarnya tidak ada duit, tidak kurang juga ramainya orang biasa yang kurang berduit telah menyalurkan duit mereka yang cukup-cukup makan sebagai modal, dan akhirnya mereka juga berjaya.

Satu lagi golongan yang mengatakan HyprobulkSMS penipu adalah golongan yang telah menyertai tetapi tidak berusaha walaupun sedikit tatapi mahukan kekayaan dengan duduk diam sahaja. Bila sudah datang kecewa, mereka mula menyalahkan program ini. Mereka seharusnya menyalahkan diri mereka, bukan menyalahkan sistem. Selagi mereka tidak berusaha maka selagi itulah tidak akan berjaya! Salahkan diri mereka sendiri. Dengan sikap mereka itu silap-silap berniaga gerai goreng pisang tepi jalan pun akan dikatakan scam!.

Sekian sahaja kali ini rungkaian saya mengenai "hyprobulksms penipu" dan sebaliknya orang yang tak mahu berubah itu yang sebenarnya menipu!

24 ulasan:

tomo said...

tengkyu gan infonya gan

helmibulat said...

sape nk join HYPROBULKSMS..dpt pendapatan yg MASYUKK..
untuk menDAFTAR -> http://www.hyprobulks.com/helmibulat
klau nk tngk video HYPROBULKSMS -> http://www.youtube.com/user/hellboys123456?feature=

sharemalaysia said...

@helmibulat,

Nak promot juga ye... hehe Silakan, kita sama-sama promot ye. Biar ramai orang dapat merasa kelebihan perniagaan ini.

tenteraangin said...

sebab orang cakap scam

- RM 500 yang dibayar tu mahal sangat untuk sistem SMS tu, takut ,... liabiliti pembayaran affiliate telah dicampur dalam harga sistem SMS

- Seyes, jumpa Sistem SMS lagi murah..
- So, secara tak langsung, jadilah cam head hunting

sharemalaysia said...

@tenteraangin

Maaf ya saudara. Tanggapan saudara adalah salah sama sekali. Sila fahami betul-betul mengenai perniagaan ini. Saya sudah menyediakan entri untuk sesiapa sahaja memahami perniagaan ini.

iezat said...

Hyprobulks ini adalah program head hunting.

Mcmana saudara hendak menepisnya itu hak saudara tp saudara blh fikir bagaimana caranya saudara mendapat keuntungan.adakah dengan cara menggunakan sms atau menjual system dengan harga RM500?

sharemalaysia said...

@iezat,

Saudara masih lagi salah faham, ya ramai yang fobia dengan perniagaan seumpama ini. Ya saya boleh fikir.

Semua orang tahu SMS adalah produk, kami jual produk ini iaitu akses seumur hidup untuk menggunakan sistem ini dan kami menawarkan pembeli kami peluang menambahkan pendapatan mereka, dengan cara menjual produk ini dan pembeli mereka juga ditawarkan peluang yang sama.

Kalau tak mahu berniaga atau menjual sistem ini, terpulang bila-bila masa sahaja yang mereka mahukan. Boleh guna produk yang mereka beli sampai bila-bila. Habis guna topup je SMS, taknak topup pun takpe, akses keahlian seumur hidup dah ada. Nak rasa seperti peniaga, mereka boleh menjual... dan ambil keuntungan tersebut.

Taknak berniaga jadi pengguna biasa, dah rasa nak berniaga teruskan berniaga.

Saudara boleh lihat sendiri di entri saya sebelum ini...

Anonymous said...

Skim Cepat Kaya: Seorang Lelaki Ditahan
KUALA LUMPUR: Seorang lelaki berusia 30-an telah ditahan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK)cawangan Putrajaya bagi membantu siasatan ke atas sebuah syarikat skim cepat kaya di Taman Equine Park di Seri Kembangan dekat sini awal pagi Khamis.

Pengarah Kanannya Shahrudin Hamzah berkata dalam serbuan ke atas premis itu pada pukul 10.30 malam tadi, seramai 30 ahli syarikat turut diperiksa dan diambil keterangan, sebelum mereka dibebaskan.

"Serbuan tersebut dibuat atas hasil maklumat dan aduan dari orang ramai. Lelaki yang ditahan itu dipercayai orang kuat skim tersebut. Kita turut menyita beberapa buah laptop dan berpuluh kepingan risalah mengenai skim ini yang dipercayai untuk diedarkan kepada orang ramai," katanya kepada pemberita dilokasi kejadian awal pagi Khamis setelah menamatkan operasi tersebut.

Beliau berkata skim itu dipercayai aktif sejak setahun lalu dengan menjanjikan pulangan hampir mencecah RM100,000 dalam tempoh sebulan kepada pelabur yang membuat pelaburan...(Mstar:29/10/2010)

Walaupun mgkn product tak sama tp modus operandi sangat mirip.

sharemalaysia said...

@Anonim,

Walaupun produk tak sama? modus operandi mirip? Apa sangat mirip?

Ok,

Pertamanya thanks kerana mengingatkan tentang berita skim cepat kaya tu..

Hyprobulksms bukan skim pelaburan, apa yang miripnya? Anonim serba tahu nampaknya...

Komen anonim yang ditulis di atas tu sangat bacul dan pengecut pada saya. Dah la tak mahu menggunakan Identiti, hatta pengenalan maya sekalipun. Jika anda mendakwa ianya mirip, sudah pasti ianya salah ya anonim.

Kenapa anonim mahu bising-bising di sini? Sedangkan anonim boleh membuat laporan? Tapi anonim tidak buat... bukankah itu pengecut?

Saya menjemput anonim tampilkan diri dan buat aduan.

Ya saudara anonim. Silakan buat begitu jika anda rasa anda serba betul. CEO hyprobulksms pun anda senang boleh jumpa. Silakan ye

Anonymous said...

Oh, mencabar nmpaknya. sbnrnya kamu semua sedang diperbodohkn oleh org yg cekap mengambil kesempatan di atas kebodohan kamu semua. ya, laporan akan dibuat dlm masa terdekat. tunggu!!!

sharemalaysia said...

Silakan saudara.

Anonymous said...

assalammualaikum bro ni just nk tanya je kenapa yea hypernet resources permohonan nye sebelum ni ditolak oleh KPDNK?adakah perubahan nama yg baru akan dinamakan untuk memohon permohonan baru pd KPDNK?sekian wassalam.sekadar pertanyaan tlg jelaskan...

kurt @syamaizar said...

aku bukn ahli, tp aku nak tego skit la.kalo nak tego, guna jak nama sbnr, x plu br anonim merata tpt, tp blagak nak serang n nak tunjuk ke'tereran' sndri..apa yg ingin anda buktikan?

aku ni pun ssh nak join benda2 ni smua, tp aku anti la ngn org yg nak kondem2 org ni..kat kaum sndri lg, tp bila part kaum yg lain, hampeh..tak brbunyi, skdr dipndg2 dn jeling2 jak...aku heran, dashyatttttttttttt....dashyaaattttt..

Matbinabadan said...

HIDUP HYPROBULKS SMS!

Anonymous said...

what a waste..... bodohnyer manusia2 nie.... setakat pandai nak tinggikan suara marah2 tak payah laa... im very sure this is s scam yg tak lama lagi akan jatuh tersungkoq.... pastu ramai ahli2 nya yang akan menyesal.. time tue, si CEO, COO, MD and the rest dah songklapkan duit and lari keluar negara... tapi percayalaaa si CEO... anak2 mu akan merana kerana penipuan ini.... !!!!! AMEEEEN

Anonymous said...

Aku ahli hyprobulksms ni.. aku jadi benci dengan CEO program ni.. Celakalah hidup korang yang sanggup menyusahkan ahli. Aku suka program korang sebelum ni.. tak nafi langsung yang korang tidak menipu. Memang program korang telus. Lebih baik korang teruskan hyprobulksms cara lama. So far, cara lama adalah lebih baik berbanding sekarang.

Bab keuntungan aku memang percaya ianya agak sempurna... tapi korang guna lah kepala otak betul2. Cara baru korang ni menyebabkan ramai ahli korang yang tak boleh follow dan tak boleh buat untung lagi. Korang ingat semua tu orang yang pandai2 belaka ke? ada setengah tu dah tua dan kurang pengetahuan IT. kALAU SEMUA AHLI KORANG BUDAK u TAKPA la jugak.

Bab SMS pula aku sakit hati kat part yang membeli boleh dapat laju. yang automaintain kenapa tak dapat. Memang penipu la kau ni CEO.

Sistem korang dah bagus dulu, korang yang tak jujur wahai CEO aku tak salahkan pemilik blog ni, aku hanya salahkan CEO yang buat rule yang tak jujur.. dulu RULE KORANG JUJUR. Kenapa sekarang jadi lain.

Sekarang hyprobulksms dah tidak sesuai untuk semua orang, hanya yang pandai berbisnes sahaja yang mampu hidup dan tak rugi... mana keadilan yang macam sistem lama tu? CEO sila jawab.

Pemilik blog, saya minta maaf kerana curahkan isi hati di blog kamu. Saya suka belajar dari kamu En Zazali. Terima kasih kerana membuat blog ini.

Buat baik dulu sampai kaya.. kemudian menipu, BODOH TAHAP BABUN lah kau CEO. Kan lebih elok ko JUJUR macam DULU, orang jadi kaya ko bertambah kaya lah BAHALOL.

*Keuntungan CEO tak tipu
*SMS automaintain CEO dah tipu
*Sistem asal CEO tak tipu
*Sistem baru pun masih tak tipu, TAPI MENYUSAHKAN RAMAI AHLI
*Aku dah tak mahu teruskan bisnes ini, aku bukan orang yang terlampau pandai untuk follow sistem baru hypro ni.
*Aku kesian kat ahli yang senasib dengan aku, ahli2 lain yang masih berhypro,.. teruskan usaha anda. Memang anda akan kaya juga nanti. Tapi jangan ikut jejak langkah CEO BABI ni.

Anonymous said...

bodo nak cepat kaye cmni la

pembekal emas said...

mane komen2 semua????? last skali may 2011...best gak dgr pertelagahan nk kejar kekayaan....bek jual otak2...lg baik....apa2 pun add facebook...kita main emas...lg best...zurina8888@yahoo.com

Angah said...

yeah setuju tu pembekal emas..
kepada yang ingin membuat simpanan emas dipersilakan ke blog saya http://nizapadil.blogspot.com tq

Zazali Nordin said...

zurina8888@yahoo.com @ pembekal emas, tuan suka ke orang lain bertelagah?

tuan juga mahu jadi kaya bukan?

Sistem baru hyprobulksms tidak sesuai diniagakan secara perniagaan offline. Mengapa? Hubungi saya hehe...

Anonymous said...

Saya pernah membuat bayaran untuk menyertai Hyprobulk Sms pada tahun 2010,tetapi malangnya akaun saya tidak diaktifkan malahan duit lesap begitu sahaja.Adakah ini satu sistem yang betul2 membantu? Saya amat terkilan dengan janji2 manis penaung bisnes ini.Bagi saya Hyprobulk bukanlah satu2nya bisnes yang dapat membantu memandangkan keadaan yang telah saya alami dahulu..

Anonymous said...

Lebih baik ada modal buat bisness yang kita mampu serta berkebolehan. Hrap orang ni biasalah.Mana ada tauke berpuashati dengan kulinya. mula-mula bercap ia-ia lepas tu tinggal kita terkantoi- kantoi. Lepas tu ajak kita buat biss baru. banyak cantik,ingat kita cop duit

nurfauzi said...

admin blog pun entah ke mana.
sistem melingkup.
ada pulak memandai sahkan halal. entah siapa panel syariah yang review pun tak tahu.

sharemalaysia said...

@nurfauzi,

hypro punya business plan memang la halal.. yang haram jadah tu tu founder hypro Hairul Nizam Hashim.

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini