Kebebasan Kewangan

 


 

Semua program PPC seperti Google AdSense, program affiliate seperti Program Affiliate Hyprobulksms, atau apa jua affiliate seperti penjualan ebook tidak akan menjadi lumayan kepada anda jika anda tidak ingin take action! Ini bukan program “skim cepat kaya” atau "Multi-level Marketing" tetapi perniagaan affiliate yang mantap dan evergreen.

Anda perlu TAKE ACTION dan rajin sekiranya anda ingin berjaya bergelar seorang IM.

Peluang yang tidak diabaikan pasti membawa keuntungan! Mahu berubah kepada BEBAS HUTANG, BEBAS KEWANGAN? Saya akan tunjukkan jalannya!, jika mahu berubah BERTINDAKLAH CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!

 


Buat duit mudah dengan SMS.

Entry blog saya kali ini adalah untuk berkongsi cara buat duit mudah dengan panduan dan tip buat duit di internet ataupun secara offline. Ikuti tip dan panduan hyprobulksms untuk jana pendapatan online dengan rahsia bulk sms kerana anda mendapat sistem sms murah. Tetapi ianya bukanlah punca pendapatan utama anda kerana yang menjadikan anda cepat kaya sebenarnya program affiliate yang diaplikasikan dalam perniagaan program hyprobulksms ini.

Berapa lama dalam pasaran?

  • Perniagaan HyproBulkSMS telah mula dipasarkan mulai bulan Dec 2008. Sekarang belum sampai 5 tahun lagi kan? Anda didalam kedudukan terbaik sebagai kumpulan awalan (pioneer). Oleh itu anda mungkin yang nombor 1 di tempat anda!

Macam mana syarikat mampu membayar kommisen 100%, tidakkah akan berlaku overpaid dan syarikat mengalami kerugian?

  • Ini soalan yang biasa ditanya kerana tidak pernah ada syarikat yang mampu meyediakan komisen 100%. Pihak syarikat mendapat keuntungan dari aspek bayaran RM 50.00 bagi semua kaki lesen, keuntungan pembelian SMS dan auto maintain RM 75.00 sebulan.

Kalau tidak mahu menjual, apa guna sistem HyproBulkSMS ini?

  • Anda guna sistem untuk guna sendiri. Anda boleh sms kepada siapa sahaja kenalan anda pada kadar rendah iaitu kadar rata 9 sen per sms tidak kira jenis perkhidmatan SMS semaada text biasa, hantar gambar MMS, atau WAP push. Anda juga boleh gunakan sistem ini untuk blast kepada nombor nombor baru untuk mempromisikan business ini. Mesej pasti dibaca dahulu sebelum di delete. Juga ada boleh blast kepada ahli ahli pada rangkaian anda, untuk memaklumkan mengenai maklumat terkini mengenai promosi syarikat, jadual ceramah, seminar dan lain-lain acara majmuk.

Saya berminat untuk menjual sistem SMS HyproBulkSMS ini?

  • Jika anda berminat untuk menjual. Anda boleh mencari peniaga peniaga yang ingin mengiklan perniagaan mereka. Anda beli SMS pukal 9 sen dan anda menjual pada kadar 15 sen. Anda untung 6 sen setiap sms. Jadi keuntungan setiap 1,000 sms ialah RM 60. Ataupun anda boleh cari peniaga yang ingin membeli terus sistem ini dan mereka boleh menghantar kepada pelanggan mereka sendiri. Anda untung RM 500 setiap jualan. Cara ini anda untung sekali sahaja sedangkan kalau anda mempromosi perniagaan ini (program affiliate hyprobulksms), bonus bonus pasif seperti bonus royalti RM 200.00 dan bonus withrdrawal anda akan mendapatkan berkali kali.

Saya tidak hiraukan sistem SMS ini, yang saya mahukan adalah sistem affiliate sahaja?

  • Boleh, silakan... setiap kali anda mahu mengeluarkan duit anda akan dipotong untuk pembelian SMS pukal hyprobulksms. Tidak mengapa, sms ni boleh tahan 1 tahun!. Anda jadi kaya bukan kerana sms ni... anda jadi kaya kerana "program affiliate hyprobulksms"

2 ulasan:

ilhamputra said...

memang mantap la bro dengan hyprobulksms. nanti boleh ajar aku

sharemalaysia said...

Boleh saja jika tuan sudi "join hyprobulksms" saya akan kongsikan segala ilmu yang termampu.

Post a Comment

Pihak blog Hyprobulksms Affiliate Program Review sentiasa mengharapkan komen dan pandangan dari anda. Semua komen adalah DOFOLLOW. Sila komen dengan beretika, terima kasih.

Related Posts with Thumbnails

BlogMalaysia.com

Business Blogs - Blog Rankings Top Blogs Business TopOfBlogs Blogarama - Blog Directory Business Blogs Blog Directory hyprobulksms teknik pemasaran affiliate program affiliate Malaysia

Mengikuti Blog Ini